Mr. T TRIATLON GENT

25 aug. 2024 Jonathan De Fraine

Opnieuw een sportieve uitdaging!

Na een uit de hand gelopen challenge zijnde de kwart triatlon van Brugge hadden onze 3-atleten Kristof Nelis, Jonathan De Fraine en Koen Van Holder het lumineuze idee om ook deel te nemen aan een sprint triatlon in Gent. Dit om er voor te zorgen dat tijdens het zomerverlof er toch verder aan de conditie zou gewerkt worden.

Zondag 25/8 was het dan zover. Eerste aan de start, Kristof Nelis die het opnieuw individueel ging verwezenlijken.

Koen en Jona gingen opnieuw een team vormen met kameraad Miguel Derveaux. Helaas voor Koen overviel buikloop en maagklachten hem in de nacht van zaterdag op zondag waardoor hij het azuurblauwe water van de Blaarmeersen maar best niet ging trotseren. Gelukkig waren er de dames van Ms Tees die alsook voor team Mission Impossible wilden zwemmen! Bedankt Dames!

Aan aanmoediging, wil en mooi weer geen gebrek! Er werd lustig gevochten tegen krampen, vermoeidheid en toch wat zomer-kilootjes... Iedereen gaf het beste van zichzelf, met de nodige voorzichtigheid want de wedstrijd kende vooral in het fietsen toch enkele zeer gevaarlijke passages met als gevolg ook enkele valpartijen. Onze deelnemers Miguel en Kristof konden zich gecontroleerd recht houden en brachten het zonder kleerscheuren tot een goed eind.

Uiteindelijke resultaten:

Kristof Nelis: 1u 25min 47sec

Mission Impossible: 1u 26min 40sec

Je moet ingelogd zijn als lid van deze club om zelf reacties te kunnen plaatsen